Ja vēlies, lai viducītis ir pilnībā izcepies, tad cepot iedur koka kociņu/zobu bakstāmo un ja mīkla nelīp klāt, un kociņš ir sauss tad ir gatavs.

Braunijs
Šokolādīgs, mīksts braunijs ar ķepīgu viducīti ir viss, kas nepieciešams, lai dzīve būtu par vienu kripatiņu vēl labāka. Protams, tu vari cept ilgāk un sanāks viscaur izcepies un mīksts, bet tas viducītis tieši piešķir papildus bonusiņu.
Ingredients
- 180 g Sviests
- 250 g Cukurs
- 4 lielas Olas
- 25 g Rūgtais kakao
- 100 g Milti
- 200 g Rūgtā šokolāde
Instructions
- Karstā ūdens peldē izkausē kopā cukuru un sviestu, kad izkusuši, tad pievieno šokolādi un maisot izkausē.
- Tad ņem nost no plīts un piejauc klāt olas, miltus un kakao, kārtīgi samaisi visu kopā.
- Ieklāj cepamformā cepamo papīru un lej iekšā mīklu. Es izmantoju 14 x 24 cm formu.
- Cep 200 grādos kā minimums 30 minūtes, jeb līdz augša ir cieta un saplaisājusi. Jo biezāka/augstāka mīkla, jo ilgāk cepsies.
- Kad gatavs, tad atstā cepamformā kamēr atdziest.