Sastāvdaļa: Āboli

Ābolu – brūkleņu rausis

Ir sākusies ābolu raušu un plātsmaižu aktīvākā sezona, un, lai klasisko rausi padarītu garšīgāku un savādāku, tad pievieno brūklenes, kā rezultātā mīsies salda, rūgtena un...

Sagatavošana: 20 minūtes Gatavošana: 50 minūtes

Ievārījums bez cukura, kas pagatavots dažās minūtēs

Es teiktu, ka šī ir garšīga un veselīgāka alternatīva parastajiem ievārījumiem, jo nav pievienots cukurs, ir pagatavojams 30 minūtēs un katru reizi vari izvēlēties jaunu...

Sagatavošana: 5 minūtes Gatavošana: 30 minūtes

Cepeškrāsnī cepti āboli

Cepeškrāsnī cepti āboli ir ļoti klasisks veids, kā izlietot iekrājušos ābolus un es parādīšu ļoti vienkāršu un ļoti garšīgu veidu, kā tos pagatavot ar kraukšķīgām,...

Sagatavošana: 5 minūtes Gatavošana: 15 minūtes

Ābolu plātsmaize ar drumstalām 🍏

Sulīga saldskāba ābolu plātsmaize ar drupačām pa virsu, kas tikko ir izņemta no cepeškrāsns, kanēļa, cukura un ābolu smarža pa visu māju - izklausās garšīgi?...

Sagatavošana: 20 minūtes Gatavošana: 50 minūtes