Sastāvdaļa: Ķiploku daiviņas

Kabaču sacepums

Ir sācies kabaču laiks, un tam par godu manā cepamtraukā tika pagatavots veģetārais kartupeļu - kabaču sacepums, kas tika papildināts ar mocarellas sieru un saldā...

Sagatavošana: 15 minūtes Gatavošana: 50 minūtes

Gaļas bumbiņas ar spageti

Šis ir labs veids, kā vienkāršos spageti un kotletes pārvērst par nedaudz savādākām un ļoti garšīgām pusdienām....

Sagatavošana: 10 minūtes Gatavošana: 35 minūtes

Sviests ar ķiplokiem un zaļumiem

Gribi parasto sviestu padarīt garšīgāku, izteiksmīgāku un visādi citādi stilīgāku? Viss ir vienkāršāk par vienkāršu - ņem parasto sviestu un iemaisi tur iekšā visas garšas,...

Sagatavošana: 2 minūtes Gatavošana: 1 minūtes

Cepts lasis medus – ķiploku mērcē

Sviests, citrons, medus, ķiploks un lasis ir pasaules vissaderīgākā garšu kombinācija - pilnīgi noteikti! Saldskābā garša padarīs vienkāršos laša gabaliņus īpašus. Ātrs un supergards ēdiens,...

Sagatavošana: minūtes Gatavošana: 15 minūtes

Krāsnī cepti kartupeļi ar mīkstu vistas fileju 🍗🥔

Šīs ir pusdienas, kuru pagatavošanai nav jāvelta daudz laika, atliek visu sagatavot, ielikt cepamtraukā un uz stundu aizmirst, kamēr cepeškrāsns izdara savu darbu. Forši, ne?...

Sagatavošana: 35 minūtes Gatavošana: 60 minūtes

Marinētu biešu – sēņu zupa

Šādu zupu reti kurš būs vārījis, jo marinētu biešu, šampinjonu un cepta bekona apvienojums zupā nav bieži sastopams, bet rezultāts patiešām neliks vilties, tiem, kuriem...

Sagatavošana: 25 minūtes Gatavošana: 30 minūtes

Pupiņu sautējums

Man patīk gatavot pupiņu sautējumu tā, lai sanāk divām dienām, jo ir taču forši nedomāt vismaz vienu dienu, ko ēst pusdienās un otrā dienā tas...

Sagatavošana: 20 minūtes Gatavošana: 30 minūtes

Ķirbju krēmzupa

Ķirbju krēmzupa ir viena no visgaršīgākajām un izskatīgākajām krēmzupām - tik oranži dzeltena, krēmīga un pa virsu uzkaisītie lociņi izskatu padara vēl garšīgāku. Ja pirms...

Sagatavošana: 15 minūtes Gatavošana: 40 minūtes