Makaroni vistas filejas un saldā krējuma mērcē

Makaroni vistas filejas un saldā krējuma mērcē. Recepte

Makaroni vistas filejas un saldā krējuma mērcē

Garšīgas, sātīgas, sulīgas un galvenokārt ļoti viegli pagatavojamas pusdienas! Krēmīgs un sulīgs, nedaudz saldskābs un tieši īsto aromātu, kā arī garšu dos karijs.
Sagatavošana 5 minutes
Gatavošana 20 minutes
Kopējais laiks 25 minutes
Ēdiens Main Course
Virtuve Italian
Porcijas 4 cilvēkiem

Ingredients
  

  • 2 gab. Vistas fileja
  • 400 g Makaroni
  • 200 ml Saldais krējums 35% var arī ar mazāk %
  • 12 gab Ķiršu tomātiņi
  • 1 gab Paprika
  • 2 gab Ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes vai pēc garšas Karijs
  • pēc garšas Pipari un sāls

Instructions
 

  • Vistas fileju sagriez mazos gabaliņos un uz pavisam mazas liesmiņas nedaudz apcep. Pievieno kariju, sāli un piparus.
  • Liec vārīties makaronus (seko pagatavošanas norādēm uz iepakojuma).
  • Pannā kopā ar fileju pievieno rīvētu papriku un vēl nedaudz pacep, lidz paprika paliek nedaudz mīksta.
  • Tad lej klāt saldo krējumu, caur spiedi spiestu ķiploku , aptuveni 4-6 sagrieztus tomātiņus un to visu pasutini uz lēnas uguns aptuveni 5 minūtes.
  • Pievieno makaronus un atlikušos tomātiņus. Ja tev šķiet, ka ir par sausu, tad vari pievienot nedaudz ūdeni no makaroniem.Visu samaisi un pasniedz.

Video

Notes

Visgaršīgāk šai receptei der klāt garie plakanie makaroni, ligzdiņas, jeb fettuccine.
Keyword fettuccine, karijs, makaroni, pasta, vistas fileja

2 thoughts on “Makaroni vistas filejas un saldā krējuma mērcē”

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top