Mencu aknu salāti ar maizīti

Salātus noteikti var ēst arī atsevišķi – bez maizītes un pieēst klāt mazsālītu gurķīti.

mencu aknu salāti

Mencu aknu salāti ar maizīti

Ļoti vienkāršs un klasisks ēdiens. Garšos labi brokastīs un pusdienās, gan lieliski iederēsies uz svētku galda.
Gatavošana 10 minutes
Kopējais laiks 10 minutes

Ingredients
  

  • 100 g Konservētas mencu aknas
  • 3 gab Olas
  • Puse no vidēja izmēra Sīpols
  • pēc garšas Pipari
  • Ciabatta vai pēc izvēles Maize

Instructions
 

  • Liec vārīties olas (vārīt aptuveni 10 minūtes)
  • Kamēr olas vāras sakapā ļoti smalki sīpolu
  • Smalki sagriez mencu akniņas
  • Kad olas izvārījušās, sagriez smalki olas un visas 3 sastāvdaļas saliec blodiņā un samaisi.
  • Ja vēlies nedaudz sulīgāku, vari pievienot eļļu no akniņām.
  • Pievieno piparus un samaisi.
  • Pasniedz ar maizīti un zaļumiem.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top