Načos recepte

Načos

🕔 22m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 11
    Pieejams   Ņamm+   lietotājiem  
  • Načos
    0 grami
  • Siers   (krievijas vai cits labi kūstošs)
    200 grami
  • Ķiršu tomātiņi
    250 grami
  • Kukurūzas čipsi
    200 grami
  • Maltā gaļa
    400 grami
  • Turku zirņi   (konservēti)
    200 grami
  • pēc vēlēšanās Halapenjo pipari
    0 grami
  • Mērcei
    0 grami
  • Krējums
    300 grami
  • buntīte Loki
    0 grami
  • šķipsniņa Sāls
    0 grami
  1. Apcep malto gaļu, sarīvē sieru, sagriez šķēlītēs tomātiņus un piparus.
  2. Cepamtraukā visu kārto pēc kārtas: čipsi, maltā gaļa, siers, turku zirņi, tomātiņi un halapenjo pipari. To visu kārto vēl vienā kārtā, bet zirņus, gan es liku tikai vienu reizi.
  3. Liec cepeškrāsnī uz 5 - 7 minūtēm jeb līdz siers ir izkusis.
  4. Pa to laiku pagatavo mērci - krējumu sajauc ar sagrieztiem lokiem un sāli.
  5. Gatavs ēšanai.