
Makaroni vistas filejas un saldā krējuma mērcē
Garšīgas, sātīgas, sulīgas un galvenokārt ļoti viegli pagatavojamas pusdienas! Krēmīgs un sulīgs, nedaudz saldskābs un tieši īsto aromātu, kā arī garšu dos karijs.
Sastāvdaļas
- Vistas fileja - 2 gab.
- Makaroni - 400g
- Saldais krējums 35% (var arī ar mazāk %) - 200ml
- Ķiršu tomātiņi - 12 gab
- Paprika - 1 gab
- Ķiploka daiviņas - 2 gab
- Karijs - 2 ēdamkarotes (vai pēc garšas)
- Pipari un sāls - pēc garšas
Vistas fileja, Makaroni, Saldais krējums 35% (var arī ar mazāk %), Ķiršu tomātiņi, Paprika, Ķiploka daiviņas, Karijs, Pipari un sāls,
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriez mazos gabaliņos un uz pavisam mazas liesmiņas nedaudz apcep. Pievieno kariju, sāli un piparus.
- Liec vārīties makaronus (seko pagatavošanas norādēm uz iepakojuma).
- Pannā kopā ar fileju pievieno rīvētu papriku un vēl nedaudz pacep, lidz paprika paliek nedaudz mīksta.
- Tad lej klāt saldo krējumu, caur spiedi spiestu ķiploku , aptuveni 4-6 sagrieztus tomātiņus un to visu pasutini uz lēnas uguns aptuveni 5 minūtes.
- Pievieno makaronus un atlikušos tomātiņus. Ja tev šķiet, ka ir par sausu, tad vari pievienot nedaudz ūdeni no makaroniem.Visu samaisi un pasniedz.
Visgaršīgāk šai receptei der klāt garie plakanie makaroni, ligzdiņas, jeb fettuccine.
Pievienot pie iecienītākajām
Baigi vienkārši un garšīgi!
Ātri, garšīgi, sātīgi! Recepte saglabāta izlasē.. 🙂