
Omlete ar tunci
Šī omletes recepte ir sātīgs brokastu ēdiens, kas nodrošinās sāta sajūtu uz ilgāku laiku.
Ingredients
- 7 Olas
- 1/2 Sīpols
- 250 g Siers
- 185 g viena bundžiņa Tuncis savā sulā
- 2 tējkarotes Adžika
- 1 Tomāts
- 1/2 tējkarote Sāls
- 1/4 tējkarote Pipari
- 1 tējkarote Kaltēti ķiploki
- mazliet Raudene/oregano
Instructions
- Sarīvē sieru, sagriež tomātus, sīpolus.
- Bļodā sakuļ olas, pievieno tomātus, piparus, sāli, ķiplokus.
- Citā bļodā sajauc tunci, adžiku un sīpolus.
- Ņem cepamtrauku un ielej 1/2 olu maisījuma, tad uzber 1/2 sarīvēto sieru un visu tunča, sīpolu maisījumu, tad pa virsu uzlej atlikušo olu un sieru un tam visam pārber mazliet raudeni.
- Cep 180 grādos 25 minūtes.
- Izņem no cepeškrāsns un ļauj mazliet atdzist.
Notes
Adžiku var aizstāt ar tomātu pastu vai tomātu mērci.