Riekstu cepumi ar šokolādi recepte

Riekstu cepumi ar šokolādi

🕔 20m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 4
    Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
  • Zemesrieksti nesālīti   (lobīti)
    200 grami
  • Cukurs
    100 grami
  • Olu baltumi
    2 grami
  • Šokolādes skaidiņas
    30 grami
  1. Blenderī vai maisiņā sasmalcina riekstus, bet nav nepieciešams pavisam smalki.
  2. Sasmalcinātajiem riekstiem pievieno cukuru, olu baltumus (nesaputotus), šokolādes skaidiņas un to visu samaisa viendabīgā masā.
  3. Mīklu lej uz cepamā papīra, izlīdzina un cep 180 grādos aptuveni 10 minūtes.
  4. Jo biezāka būs mīkla uzklāta uz cepampannas, jo mīkstāki un ķipīgāki būs cepumi, bet, jo plānāka mīkla, jo kraukšķīgāki.