Cēzara salāti recepte

Cēzara salāti

🕔 25m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 8
    Pieejams   Ņamm+   lietotājiem  
  • Ķīnas kāposts
    450 grami
  • vidēji lieli Tomāti
    3 grami
  • Olas
    3 grami
  • Cietais siers
    100 grami
  • Vistas fileja
    200 grami
  • Baltmaize vai maizes grauzdiņi
    0 grami
  • Cēzara mērce
    0 grami
  • Kūpinātas paprikas pulveris
    0 grami
  1. Izvāri cietas olas un tad sagriez tās, sacep gabaliņos vistas fileju, sagriez baltmaizi gabaliņos, apber tos ar kūpinātās paprikas pulveri un sacep kraukšķīgus, sarīvē smalki sieru, sagriez ķīnas kāpostu un tomātus.
  2. Kad visas sastāvdaļas sagatavotas, tad kārto pēc kārtas - ķīnas kāposts, tomāti, olas, vistas fileja, maizes grauzdiņi, pāri pārkaisi sieru un pārlej ar cēzara mērci.
  3. Gatavs, pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas.