
Cēzara salāti
Cēzara salāti labi iederas gan karstā dienā, kad gribas ēst, kaut ko svaigu, gan svētku dienā labi der ierastā rasola vietā, gan vienkārši labi garšo jebkurā citā dienā, un to pagatavošana ir pavisam elementāra. Man patīk šos salātus kārtot kārtās, nesamaisot visu kopā.
Ingredients
- 450 g Ķīnas kāposts
- 3 vidēji lieli Tomāti
- 3 Olas
- 100 g Cietais siers
- 200 g Vistas fileja
- Baltmaize vai maizes grauzdiņi
- Cēzara mērce
- Kūpinātas paprikas pulveris
Instructions
- Izvāri cietas olas un tad sagriez tās, sacep gabaliņos vistas fileju, sagriez baltmaizi gabaliņos, apber tos ar kūpinātās paprikas pulveri un sacep kraukšķīgus, sarīvē smalki sieru, sagriez ķīnas kāpostu un tomātus.
- Kad visas sastāvdaļas sagatavotas, tad kārto pēc kārtas - ķīnas kāposts, tomāti, olas, vistas fileja, maizes grauzdiņi, pāri pārkaisi sieru un pārlej ar cēzara mērci.
- Gatavs, pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas.