Kesadilja recepte

Kesadilja

🕔 13m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 9
    Pieejams   Ņamm+   lietotājiem  
  • Tortillas pamatnes
    6 grami
  • Salami desa   (es izmantoja meža gaļas desu)
    250 grami
  • vidēji lieli Tomāti
    2 grami
  • Cietais siers
    250 grami
  • Paprika
    1 grams
  • pēc vēlēšanās Halapenjo pipari
    0 grami
  • Grieķu jogurts
    200 grami
  • tējkarotes vai pēc garšas Angļu sinepes
    3 grami
  • Sāls
    0 grami
  1. Pagatavo mērci samaisot kopā grieķu jogurtu, sinepes un sāli.
  2. Sagriez mazās strēmelītēs desu un kārtīgi sacep, sarīvē sieru, sagriez papriku un tomātus.
  3. Uz tortillas pamatnes vienas puses liec sieru, tad papriku, halapenjo, desu, mērci, tomātus un pāri pārkaisi vēl sieru. (sk. attēlu)
  4. Aizloki ciet, apcep uz pannas no abām pusēm līdz brūnas.