Mazsālīti gurķīši

Mazsālīti gurķīši. Recepte

Mazsālīti gurķīši

Mazsālītie gurķīši neprasa nekādus komentārus, tos var apēst pat nepamanot, ka tie jau ir apēsti. Ar šādiem gurķīšiem ir tā, ka, jo vairākas stundas tie pastāvēs marinādē, jo garšīgāki tie būs un sagriežot tos 4 daļās, var panākt ātrāku un efektīvāku garšu.
Sagatavošana 5 minutes
Kopējais laiks 5 minutes

Ingredients
  

  • 8 Gurķi
  • buntīte Dilles
  • 4 Ķiploka daiviņas
  • 1 l Ūdens
  • 2 ēdamkarotes Sāls
  • 1 ēdamkarote Cukurs

Instructions
 

  • Gurķus nomazgā, nogriež abus galus, sagriež četrās daļās un liek bļodā.
  • Bļodā pievieno dilles un nomizotas ķiploka daiviņas.
  • Pagatavo marinādi - uzvāra 1l ūdeni, pievieno cukuru un sāli, un maisa līdz izkūst, tad lej pāri gurķiem. Ja nepieciešama vairāk marināde, tad pagatavo vēl.
  • Uz pāris stundām atstā pamarinēties, ideālā gadījumā, līdz nākošai dienai.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top