Pica ar pildītām maliņām recepte

Pica ar pildītām maliņām

🕔 20m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 9
    Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
  • Ar zaļumiem   (bet izvēlies to kurš vislabāk garšo Krēmsiers)
    0 grami
  • Siers
    0 grami
  • Desa
    0 grami
  • Tomātu mērce
    0 grami
  • Marinēti gurķi
    0 grami
  • Tomāts
    0 grami
  • Raudene
    0 grami
  • daiviņas Ķiploki
    5 grami
  • Eļļa
    0 grami
  1. Pagatavo rauga mīklu vai arī sevis izvēlēto mīklu.
  2. <a href="https://namm.lv/receptes/rauga-mikla/" target="_blank" rel="noopener">Rauga mīkla</a>
  3. Picas maliņas un pildījums
  4. Pagatavo ķiploku mērci - trauciņā iespied ķiplokus un pārlej ar eļļu, kārtīgi samaisi un mazu mirklīti atļauj tam visam savilkties.
  5. Izrullē picas mīklu un gar picas malām uzsmērē krēmsieru, bet nebaidies smērēt biezākā kārtā, jo biezāka krēmsiera kārtiņa, jo sulīgāka maliņa.
  6. Prātīgi aizrullē ciet tā, lai neveras vaļā (skat. bildes), bet nerullē daudzās kārtās, pietiks maksimums ar divām.
  7. Ja nedarīji to visu uz cepamās plāts, tad tagad ir brīdis, kad mīklu pārlikt uz plāts, jo pēc tam to izdarīt būs grūti.
  8. Sāc gatavot picas pildījumu - uzsmērē ķiploku eļļu uz picas pamatnes, pa virsu tai uzsmērē tomātu mērci, uzkaisi rīvētu sieru, tad liec desu, marinētos gurķus, tomātus un pa virsu pārkaisi raudeni. Vai arī liec tās sastāvdaļas, kuras pats izvēlējies, bet noteikti iekļauj ķiploku eļļu un raudeni.
  9. Cep 180 grādos aptuveni 20 minūtes jeb līdz mīkla paliek brūna.