Granola ar ogām un šokolādi recepte

Granola ar ogām un šokolādi

🕔 8m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 6
    Pieejams   Ņamm+   lietotājiem  
  • Pilngraudu auzu pārslas
    160 grami
  • ēdamkarotes Brūnais cukurs
    4 grami
  • Zīdkoka ogas
    50 grami
  • Godži ogas
    50 grami
  • Žāvētas dzērvenes
    50 grami
  • Rūgtā šokolāde
    30 grami
  1. Uz pannas ber auzu pārslas un cukuru, un uz lēnas uguns pacep dažas minūtes maisot, jo viegli var piedegt. Tiklīdz pārslas ir apbrūnējušas un kraukšķīgas, un cukurs izkusis, ņem nost no pannas, un ļauj atdzist.
  2. Sakapā šokolādi.
  3. Samaisi bļodā visas sastāvdaļas - ogas, pārslas un šokolādi.
  4. Ber visu traukā, kurā uzglabāsi gatavo granolu.
  5. Gatavs!