Karstmaizi pasniedz uzreiz. Labu apetīti!

Karstmaize ar karamelizētiem sīpoliem
Ļoti vienkārši pagatavojamas sātīgas brokastis vai pusdienas. Karstmaizei īpašo garšu dod karamelizētie sīpoli un cepts siers. Karstmaizi var papildināt ar svaigo gurķi vai citiem svaigiem dārzeņiem.
Ingredients
- 2 gab. Baltās tostermaizes šķēles
- 1 mazs sīpols
- 60 g siers
- 1 tējkarote tomātu pasta
- 1 šķelīte marinēti gurķi
- 1 šķēlīte tomāts
- 1 tējkarote franču sinepes
- 1 šķēlīte bekons
- nedaudz cepšanai eļļa
Instructions
- Sīpolu nomizo un apcep. Cep uz mazas liesmas līdz zeltaini brūni.
- Sīpolus pastum nedaudz malā un turpat uz pannas cep sieru (divus atsevišķus gabaliņus - tostermaizes lielumā)
- Kad sieram maliņas palikušas nedaudz brūnas, vienam no siera gabaliņiem uzliek apceptos sīpolus. Uzliek otru apcepto sieru virsū sieram ar sīpoliem (ar apcepto pusi uz augšu).
- Apcep bekonu un kamēr cepas bekons - sagriež tomātu un marinēto gurķi.
- Kad bekons izcepies, noņem no pannas un notīra palikušos taukus.
- Liek cepties tostermaizi līdz zeltaini brūna
- Kad viss gatavs, visu kārto starp maizītēm.
- Piezīme: Bekonu var cept pašu pirmo un pēc tam bekona taukos apcept sīpolus.