Kesadilja
🕔 13m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 9
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Tortillas pamatnes6 grami
-
Salami desa (es izmantoja meža gaļas desu)250 grami
-
vidēji lieli Tomāti2 grami
-
Cietais siers250 grami
-
Paprika1 grams
-
pēc vēlēšanās Halapenjo pipari0 grami
-
Grieķu jogurts200 grami
-
tējkarotes vai pēc garšas Angļu sinepes3 grami
-
Sāls0 grami
- Pagatavo mērci samaisot kopā grieķu jogurtu, sinepes un sāli.
- Sagriez mazās strēmelītēs desu un kārtīgi sacep, sarīvē sieru, sagriez papriku un tomātus.
- Uz tortillas pamatnes vienas puses liec sieru, tad papriku, halapenjo, desu, mērci, tomātus un pāri pārkaisi vēl sieru. (sk. attēlu)
- Aizloki ciet, apcep uz pannas no abām pusēm līdz brūnas.