
Kesadilja
Kesadiljas pagatavot ir vien dažu minūšu jautājums - saliec iekšā savas mīļākās sastāvdaļas, aizloki ciet un cep uz pannas no abām pusēm, līdz brūnas un gatavs.
Sastāvdaļas
- Tortillas pamatnes - 6
- Salami desa (es izmantoja meža gaļas desu) - 250g
- Tomāti - 2 vidēji lieli
- Cietais siers - 250g
- Paprika - 1
- Halapenjo pipari - pēc vēlēšanās
- Grieķu jogurts - 200g
- Angļu sinepes - 3 tējkarotes vai pēc garšas
- Sāls
Tortillas pamatnes, Salami desa (es izmantoja meža gaļas desu), Tomāti, Cietais siers, Paprika, Halapenjo pipari, Grieķu jogurts, Angļu sinepes, Sāls,
Pagatavošana
- Pagatavo mērci samaisot kopā grieķu jogurtu, sinepes un sāli.
- Sagriez mazās strēmelītēs desu un kārtīgi sacep, sarīvē sieru, sagriez papriku un tomātus.
- Uz tortillas pamatnes vienas puses liec sieru, tad papriku, halapenjo, desu, mērci, tomātus un pāri pārkaisi vēl sieru. (sk. attēlu)
- Aizloki ciet, apcep uz pannas no abām pusēm līdz brūnas.