Kesadilja

Kesadilja. Recepte

Kesadilja

Kesadiljas pagatavot ir vien dažu minūšu jautājums - saliec iekšā savas mīļākās sastāvdaļas, aizloki ciet un cep uz pannas no abām pusēm, līdz brūnas un gatavs.
Sagatavošana 10 minutes
Gatavošana 3 minutes
Kopējais laiks 13 minutes

Ingredients
  

  • 6 Tortillas pamatnes
  • 250 g Salami desa es izmantoja meža gaļas desu
  • 2 vidēji lieli Tomāti
  • 250 g Cietais siers
  • 1 Paprika
  • pēc vēlēšanās Halapenjo pipari
  • 200 g Grieķu jogurts
  • 3 tējkarotes vai pēc garšas Angļu sinepes
  • Sāls

Instructions
 

  • Pagatavo mērci samaisot kopā grieķu jogurtu, sinepes un sāli.
  • Sagriez mazās strēmelītēs desu un kārtīgi sacep, sarīvē sieru, sagriez papriku un tomātus.
  • Uz tortillas pamatnes vienas puses liec sieru, tad papriku, halapenjo, desu, mērci, tomātus un pāri pārkaisi vēl sieru. (sk. attēlu)
  • Aizloki ciet, apcep uz pannas no abām pusēm līdz brūnas.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top