
Kesadilja
Kesadiljas pagatavot ir vien dažu minūšu jautājums - saliec iekšā savas mīļākās sastāvdaļas, aizloki ciet un cep uz pannas no abām pusēm, līdz brūnas un gatavs.
Ingredients
- 6 Tortillas pamatnes
- 250 g Salami desa es izmantoja meža gaļas desu
- 2 vidēji lieli Tomāti
- 250 g Cietais siers
- 1 Paprika
- pēc vēlēšanās Halapenjo pipari
- 200 g Grieķu jogurts
- 3 tējkarotes vai pēc garšas Angļu sinepes
- Sāls
Instructions
- Pagatavo mērci samaisot kopā grieķu jogurtu, sinepes un sāli.
- Sagriez mazās strēmelītēs desu un kārtīgi sacep, sarīvē sieru, sagriez papriku un tomātus.
- Uz tortillas pamatnes vienas puses liec sieru, tad papriku, halapenjo, desu, mērci, tomātus un pāri pārkaisi vēl sieru. (sk. attēlu)
- Aizloki ciet, apcep uz pannas no abām pusēm līdz brūnas.