
Cūkgaļas kotletes
Klasiskās cūkgaļās kotletes. Ļoti viegli un galvenokārt ātri pagatavojamas, lieliski garšos, gan siltas, gan atdzisušas. Ideāli sader ar mārrutkiem vai sinepēm.
Ingredients
- 600 g Malta cūkgaļa
- 1 gab Sīpols
- 3 daiviņas Ķiploks
- 1 Ola
- 4 ēd. k. Kviešu milti
- pēc garšas Sāls un pipari
Instructions
- Sakapā smalki sīpolu un ķiploku.
- Malto gaļu ievieto traukā, pievieno sakapātos sīpolus un ķiplokus, olu, miltus, kā arī sāli un piparus pēc garšās.
- Ar rokām vai karoti kārtīgi sajauc visas sastāvdaļas kopā.
- Uzkarsētā pannā pievieno eļļu cepšanai, no gaļas masas veido bumbiņas un tās liek cepties.
- Cep no abām pusēm līdz gatavs.