
Kotletes
Klasiskās cūkgaļās kotletes. Ļoti viegli un galvenokārt ātri pagatavojamas, lieliski garšos, gan siltas, gan atdzisušas. Ideāli sader ar mārrutkiem vai sinepēm.
Sastāvdaļas
- Malta cūkgaļa - 600g
- Sīpols - 1 gab
- Ķiploks - 3 daiviņas
- Ola - 1
- Kviešu milti - 4 ēd. k.
- Sāls un pipari - pēc garšas
Malta cūkgaļa, Sīpols, Ķiploks, Ola, Kviešu milti, Sāls un pipari,
Pagatavošana
- Sakapā smalki sīpolu un ķiploku.
- Malto gaļu ievieto traukā, pievieno sakapātos sīpolus un ķiplokus, olu, miltus, kā arī sāli un piparus pēc garšās.
- Ar rokām vai karoti kārtīgi sajauc visas sastāvdaļas kopā.
- Uzkarsētā pannā pievieno eļļu cepšanai, no gaļas masas veido bumbiņas un tās liek cepties.
- Cep no abām pusēm līdz gatavs.