Makaroni carbonara

**Vairumam makaronu uz iepakojuma ir norādīts “al dante” laiks, kas skaitās, ka makaroni ir gandrīz gatavi, ja tas nav norādīts, tad vienkārši gatavo viņus par 2 minūtēm mazāk, kā norādītais laiks.

makaroni karbonara

Makaroni carbonara

Pasta carbonara ir spageti makaroni ar kūpinātu cūkgaļas krūtiņu, olu un sieru, ļoti vienkāršs, sātīgs un garšīgs pusdienu vai vakariņu ēdiens.
Sagatavošana 10 minutes
Gatavošana 10 minutes
Kopējais laiks 20 minutes

Ingredients
  

  • 300 g Makaroni spageti
  • 100 g Cietais siers
  • 2 Olas
  • 250 g Kūpināta cūkgaļas krūtiņa
  • 4 daiviņas Ķiploks
  • Sāls un pipari

Instructions
 

  • Izvāra makaronus pēc instrukcijām uz iepakojuma**
  • Smalki sagriež kūpināto krūtiņu un liek cepties.
  • Sakapā ķiploku un pievieno pannā ar kūpināto krūtiņu.
  • Kad viss sacepies, tad pievieno makaronus un mazliet šķidrumu no makaroniem.
  • Sarīvē sieru un bļodiņā sajauc kopā ar olām, to visu pārlej pannā pie makaroniem un iemaisa. Pasutina visu kopā aptuveni 2 - 3 minūtes.
  • Pasniedz ar pārkaisītu cieto sieru un/vai smalki sakapāti pētersīli.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top