Mazsālīti gurķīši
🕔 5m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 6
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Gurķi8 grami
-
buntīte Dilles0 grami
-
Ķiploka daiviņas4 grami
-
Ūdens1 l
-
ēdamkarotes Sāls2 grami
-
ēdamkarote Cukurs1 grams
- Gurķus nomazgā, nogriež abus galus, sagriež četrās daļās un liek bļodā.
- Bļodā pievieno dilles un nomizotas ķiploka daiviņas.
- Pagatavo marinādi - uzvāra 1l ūdeni, pievieno cukuru un sāli, un maisa līdz izkūst, tad lej pāri gurķiem. Ja nepieciešama vairāk marināde, tad pagatavo vēl.
- Uz pāris stundām atstā pamarinēties, ideālā gadījumā, līdz nākošai dienai.