Načos
🕔 22m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 11
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Načos0 grami
-
Siers (krievijas vai cits labi kūstošs)200 grami
-
Ķiršu tomātiņi250 grami
-
Kukurūzas čipsi200 grami
-
Maltā gaļa400 grami
-
Turku zirņi (konservēti)200 grami
-
pēc vēlēšanās Halapenjo pipari0 grami
-
Mērcei0 grami
-
Krējums300 grami
-
buntīte Loki0 grami
-
šķipsniņa Sāls0 grami
- Apcep malto gaļu, sarīvē sieru, sagriez šķēlītēs tomātiņus un piparus.
- Cepamtraukā visu kārto pēc kārtas: čipsi, maltā gaļa, siers, turku zirņi, tomātiņi un halapenjo pipari. To visu kārto vēl vienā kārtā, bet zirņus, gan es liku tikai vienu reizi.
- Liec cepeškrāsnī uz 5 - 7 minūtēm jeb līdz siers ir izkusis.
- Pa to laiku pagatavo mērci - krējumu sajauc ar sagrieztiem lokiem un sāli.
- Gatavs ēšanai.