Pica ar pildītām maliņām

Ja izmantosi manis piedāvāto rauga mīklu, tad tev sanāks 4 vidēji lielas picas. Ja nav plānos cept tik daudz picas, tad vari pagatavot bulciņas vai pīrādziņus no atlikušās mīklas.

Pica ar pildītām maliņām. Recepte

Pica ar pildītām maliņām

Bieži vien uz šķīvja paliek neapēstās picas maliņas, jo tās ir sausas, bet varu garantēt, ka šī nebūs tā pica, jo šī ir pica, kuras maliņas ir piepildītas ar krēmsieru. Kā garnējumu liec virsū visu ko vēlies - sieru, desu, šķiņķi, zaļumus, zivi, olas, ananasus. Picai ir divas sastāvdaļas, kas tai piešķir raksturīgo picas garšu un aromātu - ķiploku eļļa un raudene, tāpēc atceries pievienot tās gatavošanas procesā. Šī pica ir taisīta no rauga mīklas, bet tu vari izmantot to mīklu, kas tev garšo vislabāk.
Gatavošana 20 minutes
Kopējais laiks 20 minutes

Ingredients
  

  • Ar zaļumiem bet izvēlies to kurš vislabāk garšo Krēmsiers
  • Siers
  • Desa
  • Tomātu mērce
  • Marinēti gurķi
  • Tomāts
  • Raudene
  • 5 daiviņas Ķiploki
  • Eļļa

Instructions
 

  • Pagatavo rauga mīklu vai arī sevis izvēlēto mīklu.
  • Picas maliņas un pildījums
  • Pagatavo ķiploku mērci - trauciņā iespied ķiplokus un pārlej ar eļļu, kārtīgi samaisi un mazu mirklīti atļauj tam visam savilkties.
  • Izrullē picas mīklu un gar picas malām uzsmērē krēmsieru, bet nebaidies smērēt biezākā kārtā, jo biezāka krēmsiera kārtiņa, jo sulīgāka maliņa.
  • Prātīgi aizrullē ciet tā, lai neveras vaļā (skat. bildes), bet nerullē daudzās kārtās, pietiks maksimums ar divām.
  • Ja nedarīji to visu uz cepamās plāts, tad tagad ir brīdis, kad mīklu pārlikt uz plāts, jo pēc tam to izdarīt būs grūti.
  • Sāc gatavot picas pildījumu - uzsmērē ķiploku eļļu uz picas pamatnes, pa virsu tai uzsmērē tomātu mērci, uzkaisi rīvētu sieru, tad liec desu, marinētos gurķus, tomātus un pa virsu pārkaisi raudeni. Vai arī liec tās sastāvdaļas, kuras pats izvēlējies, bet noteikti iekļauj ķiploku eļļu un raudeni.
  • Cep 180 grādos aptuveni 20 minūtes jeb līdz mīkla paliek brūna.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top