PUPIŅU & DĀRZEŅU SAUTĒJUMS

pupiņu dārzeņu sautējums

PUPIŅU & DĀRZEŅU SAUTĒJUMS

Sagatavošana 10 minutes
Gatavošana 20 minutes
Kopējais laiks 30 minutes

Ingredients
  

  • 500 grami sarkanās pupiņas
  • 800 grami konservēti mizoti tomāti
  • 100 grami kāposts
  • 1 vidējs sarkanais sīpols
  • 1 vidējs burkāns
  • 1 vidēja Sarkanā paprika
  • 3 daiviņas ķiploks
  • 1 ēdamkarote brūnais cukurs
  • 1 ē.k. Kūpinātas paprikas pulveris
  • 3 lapiņas Lauru lapas
  • pēc garšas sāls un pipari
  • cepšanai olīveļļa
  • pēc garšas Saldskābā čili mērce

Instructions
 

  • Sagriež smalki sīpolu, papriku un ķiploku, burkānu sarīvē.
  • Pannā ielej olīveļļu un uz vidējas liesmas apcep dārzeņus, cep līdz paprika un sīpols paliek nedaudz mīksti.
  • Noņem pannu no liesmas, liec uz vidējas liesmas vidēja izmēra grāpi.
  • Grāpī pievieno tomātus un pupiņas, gatavo ik pa laikam apmaisot.
  • Kad tomāti ar pupiņām sāk gatavoties, tad pievieno cukuru, sāli, piparus un kūpināto paprikas pulveri, apmaisi.
  • Pievieno iepriekš apceptos dārzeņus un 1/2 krūzi ūdens, turpinot ik pa laikam apmaisīt.
  • Pievieno saldskābo čili mērci pēc garšas.
  • Uz nelielas liesmas sautē aptuveni 10 minūtes ik pa laikam apmaisot.

Video

Scroll to Top