Wok nūdeles ar dārzeņiem un vistu

Ūdeni lej tikai tik daudz, lai veidotos maza mērcīte, kurā pavārīties nūdelēm, gala rezultātā ēdienam nav jābūt ar lielu mērces daudzumu.

Wok nūdeles vari aizvietot arī ar cita veida nūdelēm vai parastajiem makaroniem, iepriekš pagatavojot sekojot norādījumiem uz iepakojuma un pievienot dārzeņiem uzreiz pirms pasniegšanas.

Wok nūdeles ar dārzeņiem un vistu. recepte

Wok nūdeles ar dārzeņiem un vistu

Wok ēdieni mūsu mājās vienu brīdi bija sastopami ļoti bieži, jo tos pagatavot ir super vienkārši un ātri, it sevišķi ar nūdelēm, kas nav jāvāra. Man patīk, ka var pievienot visdažādākos dārzeņus vai gaļu - pākšu pupiņas, zirņus, burkānus, baklažānus, papriku, puķkāpostus, brokoļus un daudzus citus, kas tik ienāk prātā vai arī stāv aizmirsti tavā ledusskapī.
Sagatavošana 10 minutes
Gatavošana 20 minutes
Kopējais laiks 30 minutes

Ingredients
  

  • 1/2 paciņa WOK nūdeles Santa Maria
  • 2 Burkāni
  • 1 Paprika
  • 2 gab. Vistas fileja
  • 1 tējkarote ar kaudzi Kukurūzas ciete
  • Sojas mērce
  • Ūdens
  • Ķirštomātiņi
  • Garšvielas vistai

Instructions
 

  •  Sagriez nelielos gabaliņos vistu, apber ar garšvielām (es izmantoju kūpinātas paprikas pulveri) un apcep uz pannas.
  • Sagriez strīpiņās burkānus un papriku un arī apcep, tad liec klāt sacepto vistu.
  • Krūzītē sajauc kukurūzas cieti ar mazliet ūdeni un pievieno pannā, visu samaisi un pievieno vēl aptuveni 1 krūzi ar ūdeni, pavāri kādu pus minūti.
  • Pēc tam ber klāt wok nūdeles, pievieno mazliet sojas mērci un ja vēlies, tad ķiršu tomātiņus.
  • Visu pasutini vēl pavisam nedaudz, bet tikai tik, lai nūdeles ir mīkstas.
  • Gatavs!

4 thoughts on “Wok nūdeles ar dārzeņiem un vistu”

  1. Briesmīga recepte! Izniekoti produkti, jo gala rezultāts ir kaut kāda miltu putra, kurā iemestas nūdeles, dārzeņi un vista. Tā jau ņēmu mazāk par 1 tējkaroti, bet rezultāts tik un tā bija šausmīgs. Brrrrrr.

    1. Miltu putrai noteikti nevajadzēja sanākt, jo milti receptē netiek izmantoti. Ja kārtīgi seko līdzi receptes norādījumiem un kukurūzas cieti sajauc atsevišķā trauciņā ar ūdeni, pēc tam pievienojot to pannā ar pārējām sastāvdaļām, tad mērcītei jāsanāk vieglai, caurspīdīgai un nedaudz biezākai par ūdeni. Kukurūzas cieti ar miltiem aizstāt nesanāks šinī receptē.
      Svarīgi ir arī nūdeļu pievienošana, ja izmantojat WOK nūdeles – pievienot neilgi pirms pasniegšanas, bet ja citas nūdeles vai makaronus, tad tos noteikti vajadzētu pagatavot pirms pievienošanas dārzeņiem.
      🍜

      Starp citu – receptes bildē ir redzams, tiešs gala rezultāts šai receptei, sekojot precīzām instrukcijām.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top