Slinkie kāpostu tīteņi recepte

Slinkie kāpostu tīteņi

🕔 60m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 5
    Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
  • Kartupeļi
    0 grami
  • Svaigs kāposts
    500 grami
  • vidēji lieli Burkāni
    5 grami
  • Maltā gaļa
    500 grami
  • Sāls un pipari
    0 grami
  1. Nomizo un izvāri kartupeļus.
  2. Sacep malto gaļu un liec to grāpī, kurā visu gatavosi.
  3. Sagriez kāpostus, sarīvē burkānus un arī pievieno grāpī pie gaļas.
  4. Ielej ūdeni, bet tikai tik, lai tas viss veidotos kā mērce nevis kā zupa, ja gatavošanās laikā ūdens izvārās, tad pielej vēl.
  5. Pievieno sāli un piparus, un sutini uz lēnas uguns līdz kāposti un burkāni ir mīksti un tad vēl nedaudz, kopā aptuveni 40 minūtes.
  6. Pasniedz ar izvārītajiem kartupeļiem.