Gaileņu zupa recepte

Gaileņu zupa

🕔 60m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 10
    Pieejams   Ņamm+  
  • litrs Gailenes
    1 grams
  • Kartupeļi
    1 kg
  • vidēji lieli Burkāni
    6 grami
  • Dilles
    0 grami
  • Loki
    0 grami
  • Kūpināts šķiņķis
    400 grami
  • Kausētais siers
    200 grami
  • pēc vajadzības Ūdens
    0 grami
  • Sāls
    0 grami
  • mazliet Sviests cepšanai
    0 grami
  1. Nomizo un sagriez kartupeļus, sagriez dilles, lokus un liec katlā.
  2. Sēnes sacep sviestā, kad saceptas, tad liec klāt katlā.
  3. Sagriez gabaliņos gaļu un apcep, tad liec katlā.
  4. Sarīvē burkānus un apcep gaļas taukos vai sviestā un arī liec klāt katlā.
  5. Kad visas sastāvdaļas sagatavotas, tad lej klāt ūdeni, pieber sāli un vāri līdz kartupeļi mīksti.
  6. Kad kartupeļi gatavi, tad pieliec klāt kausēto sieru un pavāri līdz pirmajam burbulim.
  7. Gatavs.