Kabaču sacepums recepte

Kabaču sacepums

🕔 65m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 10
    Pieejams   Ņamm+   lietotājiem  
  • lieli Kartupeļi
    7 grami
  • Kabacis
    1 grams
  • 2 paciņas Mocarellas siers
    240 grami
  • Saldais krējums 35%
    200 mililitri
  • Ola
    1 grams
  • Ķiploku daiviņas
    4 grami
  • daudz Dilles
    0 grami
  • Sāls
    0 grami
  • Pipari
    0 grami
  • Kūpinātas paprikas pulveris
    0 grami
  1. Nomizo un sagriez plānās šķēlītēs kartupeļus un kabaci. Ja kabacim nav lielas sēklas, tad tās var arī neņemt laukā.
  2. Sagriez šķēlītēs mocarellas sieru.
  3. Visu kārto kārtās - kartupeļi, mocarella, kabacis, kartupeļi, mocarella, kabacis. Man sanāca 2 kārtas.
  4. Pagatavo mērci - sajauc olu ar saldo krējumu, izspiestiem ķiplokiem, sakapātām dillēm un garšvielām. To visu pārlej pāri kārtojumam.
  5. Cep 180 grādos aptuveni stundu jeb līdz kartupeļi ir mīksti.
  6. Kad gatavs, tad ņem sacepumu ārā no krāsns un ļauj tam kādas 10-15 minūtes pastāvēt uz galda, lai viss savelkas un mazliet sacietē, tad būs vieglāk sagriezt un uzlikt uz šķīvja.