Mencas fileja cepeškrāsnī

Klāt pagatavo kartupeļus un sanāks ļoti garšīgas pusdienas vai vakariņas. Kā arī gurķu mērce būs kā jauns svaigumiņš ierastajam krējumam.

Mencas fileja cepeškrāsnī. Recepte

Mencas fileja cepeškrāsnī

Labs variants, lai nebūtu jāstāv pie pannas un jāvaktē, kurā brīdī zivi apgriezt uz otru pusi, ir cept to cepeškrāsnī. Lai zivij piešķirtu svaigumu, pagatavo gurķu mērci, tā iet kopā ļoti, ļoti labi.
Sagatavošana 10 minutes
Gatavošana 15 minutes
Kopējais laiks 25 minutes

Ingredients
  

Zivs pagatavošanai

  • 7 Mencas filejas
  • 4 Olas
  • Rīvmaize
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari

Mērces pagatavošana

  • 300 ml Skābais krējums 20%
  • 5 vai pēc vēlmēm Marinēti gurķi
  • 1 tējkarote Angļu sinepes
  • Sāls

Instructions
 

Pagatavo zivi:

  • Filejas apber ar sāli un pipariem.
  • Apmērcē sakultās olās, tad apviļā miltos, tad atkal olā un tad rīvmaizē. Liec uz cepampannas. To visu atkārto ar visām filejām.
  • Liec cepties cepeškrāsnī 180 grādos, aptuveni 15 minūtes jeb līdz zivs ir gatava.

Kamēr cepas zivs, tikmēr pagatavo mērci:

  • Gurķus sakapā, cik vien smalki iespējams.
  • Sajauc bļodiņā krējumu, gurķus, sinepes un sāli.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top