Braunijs recepte

Braunijs

🕔 40m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 6
  • Sviests
    180 grami
  • Cukurs
    250 grami
  • Olas
    4 gabali
  • Kakao pulveris
    25 grami
  • Milti
    100 grami
  • Rūgtā šokolāde
    200 grami
  1. Karstā ūdens peldē izkausē kopā cukuru un sviestu, kad izkusuši, tad pievieno šokolādi un maisot izkausē.
  2. Tad ņem nost no plīts un piejauc klāt olas, miltus un kakao, kārtīgi samaisi visu kopā.
  3. Ieklāj cepamformā cepamo papīru un lej iekšā mīklu. Es izmantoju 14 x 24 cm formu.
  4. Cep 200 grādos kā minimums 30 minūtes, jeb līdz augša ir cieta un saplaisājusi. Jo biezāka/augstāka mīkla, jo ilgāk cepsies.
  5. Kad gatavs, tad atstā cepamformā kamēr atdziest.