Ķirbju krēmzupa recepte

Ķirbju krēmzupa

🕔 55m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 10
  • Kartupeļi   (vidēji lieli )
    10 gabali
  • Burkāni   (vidēji lieli )
    3 gabali
  • Ķirbis
    500 grami
  • Sīpols
    1 gabals
  • Ķiploku   (daiviņas)
    4 gabali
  • Bekons
    100 grami
  • Lociņi
    50 grami
  • Sāls   (pēc garšas)
    1 grams
  • Pipari   (pēc garšas)
    1 grams
  • Karijs
    1 tējkarote
  1. Sagriež mazos gabaliņos ķiplokus un sīpolu, kārtīgi apcep.
  2. Nomizo un sagriež burkānus, ķirbi un kartupeļus.
  3. Visus dārzeņus liek katlā, uzber garšvielas un uzlej ūdeni tik daudz, lai neapsedz dārzeņus.
  4. Vāra līdz viss ir mīksts, ja nepieciešams, tad pievieno vēl garšvielas.
  5. Kad viss gatavs, tad sablenderē līdz viendabīgai konsistencei.
  6. Apcep bekonu līdz tas kļuvis kraukšķīgs, sagriež lociņus un to visu pēc tam bļodiņā pārber pāri zupai.