Ķirbju krēmzupa
🕔 55m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 10
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Kartupeļi (vidēji lieli )10 gabali
-
Burkāni (vidēji lieli )3 gabali
-
Ķirbis500 grami
-
Sīpols1 gabals
-
Ķiploku (daiviņas)4 gabali
-
Bekons100 grami
-
Lociņi50 grami
-
Sāls (pēc garšas)1 grams
-
Pipari (pēc garšas)1 grams
-
Karijs1 tējkarote
- Sagriež mazos gabaliņos ķiplokus un sīpolu, kārtīgi apcep.
- Nomizo un sagriež burkānus, ķirbi un kartupeļus.
- Visus dārzeņus liek katlā, uzber garšvielas un uzlej ūdeni tik daudz, lai neapsedz dārzeņus.
- Vāra līdz viss ir mīksts, ja nepieciešams, tad pievieno vēl garšvielas.
- Kad viss gatavs, tad sablenderē līdz viendabīgai konsistencei.
- Apcep bekonu līdz tas kļuvis kraukšķīgs, sagriež lociņus un to visu pēc tam bļodiņā pārber pāri zupai.