Ķiršu jogurta kūka
🕔 30m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 5
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
uz 23cm kūkas formu Jogurts (garša pēc izvēles)2 kg
-
Želatīns50 grami
-
Piens vai ūdens180 mililitri
-
Sviests130 grami
-
Cepumi320 grami
- Sviestu izkausē karstā ūdens peldē.
- Cepumus sablenderē un sajauc ar izkausēto sviestu.
- Kūkas formā ieklāj cepampapīru un liec cepumu-sviesta masu iekšā, un kārtīgi izlīdzini. Ieliec saldētavā kamēr gatavosi pārējo kūkas daļu.
- Želatīnu aplej ar aukstu pienu vai ūdeni un uzbriedini, pēc tam kad uzbriedis, tad liec karstā ūdens peldē un maisot izkausē.
- Bļodā ielej jogurtu, un putojot ar mikseri, pa daļām ielej iekšā izkausēto želatīnu.
- Izņem no saldētavas kūkas formu un pāri cepumiem pārlej jogurtu ar želatīnu.
- Formu pārklāj ar folliju un liec ledusskapī un vismaz 4 stundām.