Pilngraudu pankūkas ar augļiem
🕔 35m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 8
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Olas3 grami
-
Pilngraudu kviešu milti70 grami
-
Piens400 mililitri
-
Banāni2 grami
-
Bumbieri2 grami
-
Ābols1 grams
-
Kanēlis0 grami
-
Ūdens0 grami
- Sakuļ olas, tad pievieno miltus un samaisa, pēc tam pievieno pienu un atkal samaisa.
- Mīklai ir jāsanāk šķidrai, ja šķiet, ka ir par biezu, tad pielej vēl nedaudz pienu vai ūdeni.
- Pankūku mīklu plānā kārtā lej uz pannas un izlīdzina, lai pārklāj visu pannu, cep no abām pusēm.
- Kamēr pankūkas cepas, tikmēr samizo un sagriež augļus, liek grāpītī, pievieno kanēli un pārlej ar pavisam nedaudz ūdens, tikai tik, lai apklāj grāpja apakšu, jo no augļiem izdalīsies sula. Augļus vāra uz lēnas uguns līdz tie ir mīksti un sadalījušies.
- Kad pankūkas gatavas, tad iesmērē pankūkā savārītos augļus, sarullē un pasniedz.
- Lai labi garšo!