Rupjmaizes ķiploku grauzdiņi
🕔 20m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 4
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
rupjmaize250 grami
-
+ nedaudz cepšanai eļļa110 mililitri
-
daiviņas ķiploks5 grami
-
tējkarote sāls0 grami
- Rupjmaizi sagriež šķēlītēs.
- Sajauc bļodiņā eļļu, ķiploku spiedē izspiestus ķiplokus un sāli.
- Maizi liek uz pannas, kurā (ja izmanto eļļu) ir sakarsēta eļļa un apcep no abām pusēm brūnus.
- Kad gatavi, tad ņem nost no pannas un katru šķēlīti iemērc eļļas maisījumā un noliek uz virtuves papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
- Gatavi ēšanai!