Marinētu biešu - sēņu zupa
🕔 55m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 8
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Šampinjoni250 grami
-
burciņa Marinētas bietes1 grams
-
Bekons270 grami
-
Kartupeļi0 kg
-
Sīpols1 grams
-
Ķiploku daiviņas5 grami
-
tējkarote Cukurs1 grams
-
Sāls un pipari0 grami
- Nomizo un sagriež gabaliņos kartupeļus, sagriež un sacep bekonu, šampinjonus, sīpolus un ķiplokus. To visu liek grāpī, kurā tiks gatavota zupa.
- Grāpī pāri visam pārlej ūdeni, tik daudz, cik biezu vai šķidru zupu vēlies.
- Pievieno sāli un piparus.
- Visu vāra līdz kartupeļi ir mīksti. Kad mīksti, tad pievieno marinētās bietes un pievieno cukuru.
- Visu vēl nedaudz pavāra līdz sāk burbuļot un gatavs.