Šokolāde ar maršmelovu zefīriem un brokastu pārslām
🕔 40m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 4
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Piena šokolāde100 grami
-
apm. 5 lielie Maršmelova zefīriņi20 grami
-
Brokastu pārslas10 grami
-
vieglākam darbam Milti0 grami
- Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pēc tam to nedaudz atstāj malā atdzist, bet ne sacietēt.
- Ja ir mazie mini maršmelova zefīriņi, tad tos pieber klāt atdzisušajai šokolādei, bet ja ir lielie, kā šijā gadījumā, tad tos sagriež sīkos gabaliņos un arī pieber klāt šokolādei, un samaisa. Lai būtu vieglāk sagriezt lielos zefīriņus, nepieciešams nazi "iemērkt" miltos, jo savādāk griežot maršmelovu viss lips pie rokām, naža, dēlīša un visur citur, tikai ne bļodā pie šokolādes.
- Šokolādei un zefīriņiem pievieno brokastu pārslas.
- Visas sastāvdaļas samaisa, izlej uz cepamā papīra, izlīdzina un ieliek saldētavā uz aptuveni 20 minūtēm.
- Kad masa sacietējusi, tad ņem ārā un garšīgi apēd vai arī iesaiņo kā davanu.