Riekstu cepumi ar šokolādi
🕔 20m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 4
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Zemesrieksti nesālīti (lobīti)200 grami
-
Cukurs100 grami
-
Olu baltumi2 grami
-
Šokolādes skaidiņas30 grami
- Blenderī vai maisiņā sasmalcina riekstus, bet nav nepieciešams pavisam smalki.
- Sasmalcinātajiem riekstiem pievieno cukuru, olu baltumus (nesaputotus), šokolādes skaidiņas un to visu samaisa viendabīgā masā.
- Mīklu lej uz cepamā papīra, izlīdzina un cep 180 grādos aptuveni 10 minūtes.
- Jo biezāka būs mīkla uzklāta uz cepampannas, jo mīkstāki un ķipīgāki būs cepumi, bet, jo plānāka mīkla, jo kraukšķīgāki.