Šī kūka noteikti neliks vilties, taču atceries, ka ir trīs svarīgas lietas, kas jāņem vērā:

  • jābūt labam želatīnam, es iesaku ņemt Santa Maria, bet ja tev ir cits iecienīts želatīns, tad izmanto to un neskopojies ar daudzumu, jo, piemēram, parastai siera kūkai želatīns ir nepieciešams mazāk kā jogurta kūkai. Es uz 23 cm kūkas formu izmantoju 2 paciņas (50g);
  • ja vēlies lielu un biezu kūku, tad neskopojies ar jogurta gramiem tāpat, kā ar želatīnu. Tevi varbūt izbrīnīs 2 kg jogurts, tas liekas ļoti daudz, jo ikdienā parasti neviens nepērk 2 kg jogurtu, bet īstenībā tas nemaz nav tika daudz;
  • izmanto labu jogurtu, jo nekādas papildu garšas netiek pievienotas un jogurts ir galvenā kūkas sastāvdaļa (ja vien nevēlies pievienot vēl kaut ko klāt).
Pievienot pie iecienītākajām