Pagatavošanai vislabāk izmantot šķīstošo kafiju vai arī no automāta pagatavotu, lai nav biezumi.

Ledus kafija
Man auksta, atdzisusi kafija negaršo, bet speciāli pagatavota ledus kafija gan ir perfekta ne tikai karstā vasaras dienā, bet arī aukstajos mēnešos, ar noteikumu, ka pašam nav auksts. Vislabākais ir tas, ka pagatavošana aizņem veselu vienu minūti, jo viss, kas ir jāizdara ir jāizņem sasalušie kafijas gabaliņi no saldētavas, auksts piens no ledusskapja un tas viss jāsavieno krūzē, un gatavs! Vienkāršāk par vienkāršu.
Ingredients
- Stipra kafija
- Piens
Instructions
- Pagatavo stipru kafiju bez biezumiem. To ielej saldējamos trauciņos un ievieto saldētavā.
- Kad kafija sasalusi, tad ieliek aptuveni 4 kubiciņus krūzē un aplej ar aukstu pienu.