Šāds brokastu ēdiens ir ļoti salds. Ja negribas, lai ir tik salds, tad var izlaist cukura daļu, pēc izcepšanas apviļāt tikai kanēlī.

Nutellas rullīši
Kas ir pirmais, ko gribas izdarīt pēc kārtīga treniņa? Paēst! Un ko vēl “labāku” un “veselīgāku” par nutellas rullīšiem ar daudz cukuru, baltmaizi un šokolādi var apēst?! Tieši tā – neko. Tāpēc noliekam malā sporta tērpu un ķeramies klāt gatavošanai.
Ingredients
- 3 Baltās tostermaizes šķēles
- 1 Ola
- nedaudz jeb kādi 20ml Piens
- 1 tējkarote Vanilīna cukurs
- Nutella
- 4 tējkarotes Brūnais cukurs
- 1 tējkarote Kanēlis
- Sviests cepšanai
Instructions
- Tostermaizi izrullē plānās šķēlēs.
- Sakuļ olu ar pienu un vanilīna cukuru.
- Sajauc brūno cukuru ar kanēli.
- Kad visas sastāvdaļas sagatavotas, uzkarsē pannā sviestu. Apsmērē tostermaizi ar nutellu un sarullē rullītī. Pēc tam rullīti iemērc olā un liek uz pannas cepties. Cep uz lēnas uguns no abām pusēm līdz zeltainam brūnumam.
- Kad rullīši izcepušies, tad tos uzreiz ņem nost un ierullē cukura – kanēļa maisījumā.
- Gatavs ēšanai!