Ja tu vēlies, lai pīrāgs ir saldāks, tad uzber papildus cukuru pāri zemenēm un rabarberiem, pirms liec virsējo mīklas kārtu.

Pīrāgu vari atstāt arī uz nākošo dienu un tas būs tik pat sulīgs un garšīgs kā pirmajā dienā.

 

Rabarberu - zemeņu pīrāgs. Recepte
Sagriez ripiņās zemenes

 

Rabarberu - zemeņu pīrāgs. Recepte
Apber rabarberus ar cukuru un miltiem, un noliec maliņā ievilkties

 

Rabarberu - zemeņu pīrāgs. Recepte
Izrullē mīklu, ieklāj cepamformā, uzber pa virsu rabarberus un zemenes

 

Rabarberu - zemeņu pīrāgs. Recepte
Izrullē otru mīklas daļu un klāj virsū zemenēm. Iegriez rieviņas.

 

Rabarberu - zemeņu pīrāgs. Recepte
Gatavs

 

Rabarberu - zemeņu pīrāgs. Recepte
Sulīgs un garšīgs
Pievienot pie iecienītākajām