Spinātu pankūkas

No šāda mīklas daudzuma sanāk aptuveni 6 vidēji lielas pankūkas, bet ja pa vidu ieliek sātīgu pildījumu, tad tas ir perfekts daudzums 2 personām priekš ātrām un vienkāršām pusdienām vai vakariņām.

Mīkla sanāk šķidra, bet tajā pašā laikā nedaudz pabieza, lejot to uz pannas nedaudz ar karoti izlīdzini.

Spinātu pankūkas

Spinātu pankūkas

Par zaļām pirmdienām, zaļu noskaņojumu un zaļiem ēdieniem. Zaļu ēdienu vajag ēst daudz un bieži, jo zaļā ēdienā ir daudz vitamīni, dzelzs, antioksidanti, kā arī tas palīdz veselībai visādi citādi - normalizē asinsspiedienu un uzlabo garastāvokli. Un zaļā krāsa ir cerību un ilgmūžības krāsa - tātad ēdīsim zaļi un cerēsim, ka dzīvosim ilgu mūžu. Šoreiz no zaļajiem ēdieniem piedāvāju pagatavot spinātu pankūkas, kurām pa vidu var ietīt krēmsieru vai biezpienu ar zaļumiem, vai jebko citu.
Sagatavošana 15 minutes
Gatavošana 25 minutes
Kopējais laiks 40 minutes

Ingredients
  

  • 70 g Spināti
  • 2 Olas
  • 70 g Milti
  • 140 ml Piens

Instructions
 

  • Sablenderē spinātus ar mazliet ūdeni (tad labāk blenderēsies) līdz izveidojas putrveida konsistence.
  • Sakuļ olas, pievieno miltus un samaisa, pielej pienu, pievieno spinātus, un atkal visu kārtīgi samaisa.
  • Atstāj, lai kādas 10 minūtes mīkla atpūšas.
  • Cep uz pannas no abām pusēm līdz kļūst nedaudz brūnas.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top