Tako ar vistu recepte

Tako ar vistu

🕔 30m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 11
    Pieejams   Ņamm+  
  • Mazās tortillas plāksnes
    8 grami
  • Siers
    240 grami
  • Ķīnas kāposts
    150 grami
  • Paprika
    1 grams
  • lieli Mazsālīti gurķīši
    5 grami
  • Vistas fileja
    1 grams
  • Grieķu jogurts
    180 grami
  • ēdamkarotes Angļu sinepes
    2 grami
  • Kūpinātas paprikas pulveris
    0 grami
  • Sāls
    0 grami
  • Apelsīnpipari
    0 grami
  1. Sarīvē sieru un sagriez visas pārējās sastāvdaļas.
  2. Sagriez vistu, apber kārtīgi ar garšvielām un liec cepties līdz gatavs, tad ņem nost no pannas.
  3. Uz pannas liec vienu tortillas plāksni, apber ar sieru un cep līdz siers izkusis un tortilla palikusi brūna no otras puses. Kad gatava, tad ņem nost no pannas un uzreiz pārloki uz pusēm, lai ieņem tako laiviņas formu. To atkārto ar visām pamatnēm.
  4. Pagatavo mērci - sajauc grieķu jogurtu ar sinepēm, ja prasās vēl kādas garšvielas pievienot mērcei, tad droši to vari darīt.
  5. Pildi laiviņas - ja laiviņas dēļ siera ir salipušas kopā, tad ar nazi pa vidu pārgriez un liec iekšā vistu, pa virsu pārlej mērci, tad liec ķīnas kāpostu, papriku un gurķīšus, tā pagatavo visas laiviņas. Beigās vari pārkaisīt pāri atlikušo sieru.
  6. Gatavs.