
Ja vēlies šo brauniju pagatavot nevegānā versijā un nav pie rokas muskvado cukurs vai rīsu – kokosa dzēriens, tad noteikti vari aizstāt šos produktus ar parasto cukuru un parasto pienu. Bet ja izmantosi parasto pienu, tad iespējams tev vajadzēs vairāk cukuru. Tā kā šajā receptē nav pievienotas olas, tad pirms likšanas cepamtraukā droši vari pagaršot vai neprasās vēl papildus saldumu pievienot.
Ja jautāsi kādam, kāda ir braunija slepenā sastāvdaļa, tad noteikti neviens nekad neuzminēs, ka avokado, jo par tā garšu nekas neliecina.

Vegānais braunijs
Izcili garšīgs, izcili mīksts un izcili šokolādīgs. Tev noteikti ir jāizmēģina šī recepte.
Ingredients
- 80 grami 1 gabals Avokado (gatavs)
- 50 grami Olīveļļa
- 130 grami Kviešu milti
- 35 grami Rūgtais kakao pulveris
- 115 grami Muskvado cukurs
- 180 ml Rīsu - kokosa dzēriens piens
- 1 tējkarote Cepamais pulveris
- 1/2 tējkarote Dzeramā soda
- 100 grami Šokolādes čipsi
- šķipsniņa Sāls
Instructions
- Ar dakšiņu saspied putrā avokado. Pielej eļļu un kārtīgi samaisi, lai sajaucas kopā.
- Tad pievieno visas pārējās sastāvdaļas. Visu atkal ļoti kārtīgi samaisi, lai izveidojas viendabīga konsistence. Pašās beigās iemaisi šokolādes čipsus, vislabāk, ja tie būs termoizturīgi un neizkusīs cepšanas procesā.
- Gatavo mīklu lej cepamtraukā, kurā ir ieklāts cepampapīrs un cep 180 grādos aptuveni 40 minūtes. Gatavību vari pārbaudīt iedurot koka irbulīti mīklā - ja mīkla nepielīp, tad tas ir gatavs.
- Ļauj tam mazliet atdzists pēc izņemšanas no krāsns, lai būtu vieglāk sagriezt.