Zemesriekstu sviests
🕔 17m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 4
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Zemesrieksti - nesālīti (lobīti)400 grami
-
ēdamkarote Kokosriekstu eļļa1 grams
-
ēdamkarote Medus1 grams
-
šķipsniņa Sāls0 grami
- Apgrauzdē cepeškrāsnī zemesriekstus, bet to var arī darīt uz pannas.
- Atdzesē un liek blenderī, pievieno arī medu, sāli un kokosriekstu eļļu.
- Blenderē kopumā aptuveni 5 - 7 minūtes ik pa laikam apmaisot. Tātad - blenderē, apmaisa, blenderē, apmaisa, līdz veidojas viegla, krēmīga konsistence.
- Gatavo sviestu lej burciņā ar stingri aizveramu vāciņu.