Vārītas - ceptas olas recepte

Vārītas - ceptas olas

🕔 16m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 4
    Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
  • Olas
    4 grami
  • Majonēze
    0 grami
  • Sinepes
    0 grami
  • Mazliet sāls
    0 grami
  1. Izvāra cieti vārītas olas.
  2. Nomizo, pārgriež uz pusēm, izņem dzeltenumu un dzeltenumu ieliek bļodiņā.
  3. Olas baltumus cep uz pannas līdz kļūst brūnīgi.
  4. Pa to laiku saspaida ar dakšiņu dzeltenumus, pievieno majonēzi, sinepes un sāli. Kārtīgi samaisa līdz izveidojas viendabīga masa.
  5. Dzeltenumus iepilda apceptajos olu baltumos un pasniedz.