Mango vari aizstāt arī ar kādu citu augli, bet banānu gan vēlams atstāt.
Svarīgs ieteikums ir pasniegt uzreiz pēc pagatavošanas, kamēr ir pilnīgi auksts, jo kad viņš sasilst, tad kļūst vairāk kā biezpiena krēms, tāpēc, ja viss ir pagatavots, bet vēl nav plānā ēšana, tad ieliec trauciņus ar saldējumu saldētavā vai ledusskapī.

Fiksais biezpiena saldējums
Garšīgs, veselīgs un viegli pagatavojams saldējums no trīs sastāvdaļām - biezpiens, banāns un mango. Banāns saldējumam piešķir krēmīgu konsistenci, mango eksotiskāku garšu un biezpiens ir kā visa saldējuma pamats. Tātad, ja tev mājās ir gan banāni, gan mango, tad fiksi liec tos saldētavā un ej uz veikalu pēc biezpiena, lai pēc brīža vari baudīt veselīgu desertu, bet ja nav mājās mango un gribi saldējumu jau šodien, tad tos var nopirkt arī saldētus.
Ingredients
- 2 Banāni
- 2 Mango
- 180 g Biezpiens 9%
Instructions
- Sagriez gabaliņos mango un ripiņās banānu, un liec saldētavā uz pāris stundām.
- Kad augļi sasaluši (var arī nebūt pilnīgi cieti), tad liec blenderī kopā ar biezpienu un blenderē kādas 3 minūtes līdz viss ir ieguvis krēmīgu konsistenci.
- Gatavs!