Marinētu biešu - sēņu zupa recepte

Marinētu biešu - sēņu zupa

🕔 55m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 8
    Pieejams   Ņamm+  
  • Šampinjoni
    250 grami
  • burciņa Marinētas bietes
    1 grams
  • Bekons
    270 grami
  • Kartupeļi
    0 kg
  • Sīpols
    1 grams
  • Ķiploku daiviņas
    5 grami
  • tējkarote Cukurs
    1 grams
  • Sāls un pipari
    0 grami
  1. Nomizo un sagriež gabaliņos kartupeļus, sagriež un sacep bekonu, šampinjonus, sīpolus un ķiplokus. To visu liek grāpī, kurā tiks gatavota zupa.
  2. Grāpī pāri visam pārlej ūdeni, tik daudz, cik biezu vai šķidru zupu vēlies.
  3. Pievieno sāli un piparus.
  4. Visu vāra līdz kartupeļi ir mīksti. Kad mīksti, tad pievieno marinētās bietes un pievieno cukuru.
  5. Visu vēl nedaudz pavāra līdz sāk burbuļot un gatavs.