Pankūkas ar malto gaļu

Pankūkas ar malto gaļu. Recepte

Pankūkas ar malto gaļu

Ja ir nepieciešama vēl kāda ideja, kā pielietot malto gaļu, tad labs variants ir pildītās pankūkas. Pagatavo klāt svaigos salātus, uz pankūkām uzliec krējumu vai kādu citu iemīļotu mērci un sanāk garšīgas pusdienas. Pankūkās uz maltās gaļas var arī uzrīvēt sieru, kurš cepšanas procesā izkusīs vai ielikt kādus svaigus dārzeņus, vai smalki sagrieztu ķīnas kāpostu, tas piešķirs kraukšķīgumu.
Sagatavošana 5 minutes
Gatavošana 45 minutes
Kopējais laiks 50 minutes

Ingredients
  

  • 4 Olas
  • 170 g Milti
  • 550 ml Piens
  • 300 g Maltā gaļa
  • Garšvielas

Instructions
 

  • Pagatavo pankūku mīklu, sajaucot kopā olas, miltus un pienu. Lej mīklu plānā kārtiņā uz pannas un cep no abām pusēm līdz pankūkas ir gatavas.
  • Pa to laiku sacep malto gaļu ar izvēlētajām garšvielām - sāls, pipari, paprikas pulveris vai citas garšvielas.
  • Sacepto malto gaļu liec pankūkas viducī, taču neliec pārāk daudz, šoreiz mazāk būs labāk, un aizloki, tā, lai visas malas ir noslēgtas.
  • Liec pankūkas atkal uz pannas un apcep no abām pusēm kraukšķīgas.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top