Pupiņu sautējums recepte

Pupiņu sautējums

🕔 50m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 7
    Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
  • Maltā gaļa
    600 grami
  • bundžiņas Konservētas pupiņas
    4 grami
  • liela Paprika
    1 grams
  • Tomāti savā sulā
    800 grami
  • Sīpols
    1 grams
  • Ķiploku daiviņas
    4 grami
  • Sāls   (pipari, raudene, pētersīļi)
    0 grami
  1. Grāpī ielej tomātus savā sulā ar visu sulu, nomazgā pupiņas un pievieno tomātiem.
  2. Smalki sagriež sīpolu, sakapā ķiplokus un apcep, pievieno grāpī.
  3. Sacep malto gaļu, pēc tam sacep smalki sagrieztu papriku un arī to visu pievieno grāpī.
  4. Uzber garšvielas, pielej mazliet ūdeni, bet tā, lai neveidojas zupa, tikai tik daudz, lai būtu kā mērce.
  5. Visu sutina vismaz 30 minūtes uz lēnas uguns, ik pa laikam apmaisa.