PUPIŅU & DĀRZEŅU SAUTĒJUMS
🕔 30m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 13
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
grami sarkanās pupiņas500 grami
-
grami konservēti mizoti tomāti800 grami
-
grami kāposts100 grami
-
vidējs sarkanais sīpols1 grams
-
vidējs burkāns1 grams
-
vidēja Sarkanā paprika1 grams
-
daiviņas ķiploks3 grami
-
ēdamkarote brūnais cukurs1 grams
-
ē.k. Kūpinātas paprikas pulveris1 grams
-
lapiņas Lauru lapas3 grami
-
pēc garšas sāls un pipari0 grami
-
cepšanai olīveļļa0 grami
-
pēc garšas Saldskābā čili mērce0 grami
- Sagriež smalki sīpolu, papriku un ķiploku, burkānu sarīvē.
- Pannā ielej olīveļļu un uz vidējas liesmas apcep dārzeņus, cep līdz paprika un sīpols paliek nedaudz mīksti.
- Noņem pannu no liesmas, liec uz vidējas liesmas vidēja izmēra grāpi.
- Grāpī pievieno tomātus un pupiņas, gatavo ik pa laikam apmaisot.
- Kad tomāti ar pupiņām sāk gatavoties, tad pievieno cukuru, sāli, piparus un kūpināto paprikas pulveri, apmaisi.
- Pievieno iepriekš apceptos dārzeņus un 1/2 krūzi ūdens, turpinot ik pa laikam apmaisīt.
- Pievieno saldskābo čili mērci pēc garšas.
- Uz nelielas liesmas sautē aptuveni 10 minūtes ik pa laikam apmaisot.